Jäsenrekisteri ammattiosastosi käyttöön

Aika: 29.5.2017
Paikka: Liiton toimisto, Helsinki

Ammattiosastojen toiminnan helpottamiseksi on osastollanne mahdollisuus ottaa eHallinta jäsenrekisteri käyttöön. eHallinta on nettijäsenrekisteri, jonka avulla saa katseltua oman ammattiosaston jäsentietoja. Jäsenrekisterin käyttöoikeudet annetaan aluksi vain osastojen puheenjohtajille.

Liitto järjestää eHallinta–koulutusta osastojen puheenjohtajille ja sihteereille viidellä eri paikkakunnalla. 

 

Koulutukset ovat arki-iltoina klo 18–20 ja ennen koulutusta on mahdollisuus ruokailuun klo 17–18 välillä.

 

29.5.2017      Liiton toimisto, Helsinki
30.5.2017      Hotelli Scandic Plaza, Turku
1.6.2017        Hotelli Cumulus, Mikkeli
5.6.2017        Hotelli Scandic Station, Tampere
7.6.2017        Hotelli Cumulus, Oulu

 

Koulutuksen aikana tutustutaan eHallinta jäsenrekisteriin ja tehdään käytännönharjoituksia liiton kouluttajien opastuksella. Tavoitteena on oppia käyttämään rekisteriä niin, että siitä on mahdollisimman paljon hyötyä osaston käytännön toiminnassa.

 

Huomioithan, että osallistujilla tulee olla oma kannettava tai tabletti mukana. Mikäli osastostasi osallistuu kaksi henkilöä, niin ainakin yksi kone/ammattiosasto. Kannettavassa/tabletissa tulee olla toimiva langaton nettiyhteys, koska käytämme koulutuksessa hotellin verkkoyhteyttä.

 

Ilmoittaudu sähköpostitse koulutuspalvelut@teamliitto.fi lähimpänä kotiasi olevaan koulutukseen 17.5. mennessä. Kerro mihin tilaisuuteen olet tulossa ja ilmoita samalla, mikäli sinulla on jokin erityisruokavalio.

Lisätietoa, Merja Westman, TEAM, p. 050 306 4435 tai merja.westman@teamliitto.fi.